de winter staat in de startblokken

Eindelijk weer bericht uit de bergen.. De afgelopen week heeft het behoorlijk afgekoeld in Mauterndorf. De stemming in Obertauern is al erg winterachtig en ook op de Großeck-Speiereck ligt er sneeuw. Via deze link kunt u de actuele situatie op de bergen bekijken.

Zoals ieder jaar in het begin van de winterseizoen, is er ook dit jaar weer een winter-opening in Obertauern. Dit evenement is een must! Obertauern heeft dit jaar iets heel bijzonders bedacht om dit feest een onvergetelijke happening te laten worden, de top band Parov Stelar treed 30 november 2013 op. Wie de mogelijkheid heeft, moet deze kans aangrijpen!!  Via deze link kunt men kaarten bestellen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.