De week van de Ballonen

Vanaf morgen begint in Mauterndorf de week van de ballonen! Dit event behoort bij een van de mooiste attracties in de winter. Ballonen in alle mogelijke kleuren en uit verschillende landen (Duitsland, Nederland, Engeland en Tschechien) stijgen in de lucht op en geven een prachtig beeld. Vooral vanaf de skipiste heeft men een mooi uitzicht op Mauterndorf en de verschillende ballonen.

Het is zeker de moeite waard om de ballonen ook eens van dichtbij te bekijken, daarvoor hoeft men alleen naar het vliegveldje van Mauterndorf te lopen (enkele minuten vanaf het centrum gelegen). En wie weet hebben jullie geluk en vinden een crew die jullie meeneemt in de lucht.

Men kunt ook ballontochten boeken, daarvoor aub het VVV vragen.

Bovendien is er op de eerste en laatste zondagavond van de week een hele bijzondere attractie, het night glow event. Een prachtige sfeer wordt creëert door de lichtgevende ballonen.  🙂

programma:

De ballonweek begint 13 januari en eindigt 25 januari.

De twee night glow events zijn op de 13e en 20e januari vanaf 18:30 op het vliegveldje in Mauterndorf.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.